Цитата: Pisike
Kindlasti oleks voistlustel rohkem osalejaid kui ka Teie osaleksite
olen teie lendude videosid n2inud, kahtlemata on eestis palju h2id mootoriga lendajaid.
spordist on minul aga selgelt teine arusaam, olen oma saavutussportlikke tulemusi saavutanud t6eliselt tihedas konkurentsis. seep2rast ongi minu jaoks naljakas, milliseid v6istlusi tiibvarjuspordis nimetatakse k6lavalt meistriv6istlusteks ja kui palju k6ige selle peale energiat pannakse.
t2nan ka teie "kutse" eest kusagil osaleda, aga selle toon tuletab meelde poisikeste tillipikkuse m66tmist kooli peldikus.
eelistan selle asemel lennata ja minu eesm2rgid j2rgmiseks aastaks jne on samuti seotud yha krgemate m2etippudega. sama kehtib ka mitmete teiste meie klubi liikmete kohta.
lisaks ytleks veel, et nt selliste summade eest, mis l2inuks kokku maksma saaremaa v6istlusel osalemine, saab kambaga bussiga minnes zakopanes tatrates lendamas 2ra k2ia (mida ka tegime sel suvel, seep2rast teame v6rrelda). kui meil on valida nende kahe vahel...
aga kauneid lende k6igile, igayhel on 6igus oma arvamusele ja taeva all jagub ruumi k6igile!
Цитата: Vlad
Сравнивать их не стоит, а то получится, что круче космонавта нет никого
vot yw to4no!